عکس هوایی در هشتگرد

عکس هوایی در هشتگرد

در این بخش شما  را با چگونگی عکس هوایی و عملکرد های مختلف عکس هوایی در هشتگرد آشنا می کنیم.

توضیحات عکس هوایی:

عکس هوایی ضبط فوری جزئیات سطح با استفاده از دوربین های هوایی است. در شاتر دوربین، فیلم و فیلتر. عکاسی هوایی می تواند مجموعه ای از تصاویر دانشی باشد که عناصر لازم و مفید برای تفسیر تصویر را تشکیل می دهد. هر عکس هوایی یک تصویر پرسپکتیو است که از نظر هندسی مربوط به یک نوع دوربین است که این تصویر می تواند عمودی، افقی یا عمودی باشد.

عکاسی هوایی روشی بسیار قدرتمند و غنی برای توصیف و توصیف در تحقیق و بررسی پدیده های مختلف در سطح زمین است. نمی توان منطقه را نقشه برداری کرد، می توان با کمک عکس های هوایی نقشه های جدید تهیه کرد و یا نقشه های ناقص و قدیمی را اصلاح کرد. در سطح بالاتر، مربوط به تفسیر تصاویر هوایی مورد استفاده متخصصان علوم زمین، تحقیقات و اطلاعات نظامی، برنامه ریزی شهری، توسعه شهری و مانند آن است.

معیارهای تفسیر دشواری در عکاسی هوایی:

تشخیص پیچیدگی عکس های هوایی یا عکس های گرفته شده با دوربین دستی به ندرت مشکل ساز است. زیرا آنچه در تصویر نشان داد‌ه می شود مطابق با شکلی است که فرد هر روز در چشم عادی می بیند، در حالی که تشخیص اشیا به صورت عمودی است. کار آسانی نیست، مترجمان ماهر و با تجربه، دانش فکری خود را با درک عینی و داد‌ه های بصری برای بررسی پیچیدگی های طبیعت و موقعیت های مرتبط با آن ترکیب می کنند. با توجه به چندین جنبه مهم، می توان عکس های هوایی را تفسیر و تفسیر کرد. چند چیز است که تأثیر مستقیم و قطعی بر این دیدگا‌ه ها و کار تفسیر دارد که می توان آنها را به شرح زیر دسته بندی کرد:

حساسیت ترکیبی از فیلم و فیلتر یا سایر تجهیزات غربالگری

فیلم و تصاویر را ضبط و پردازش کنید

فصل سال

زمان عکاسی

مقیاس تصویر

فعالیت عکس در زمان عکاسی

اختلاف منظر استریوسکوپی

ابزار و تکنیک های تفسیر

وسایل کمک آموزشی موجود است

بهترین زمان برای عکس هوایی در هشتگرد:

زمین و زاویه تابش خورشید در فصول مختلف سال متفاوت است، به همین دلیل زمان سال بر تصویر تأثیر می گذارد.اگر عکاسی برای تهیه نقشه است. بهتر است در دوره ای که درختان بزرگ برهنه و بدون برگ هستند عکس بگیرید تا اطلاعات زمین زیر برگ درختان پنهان نشود. چنین رویدادهایی دو بار در سال، یک بار در اواخر پاییز و یک بار در اوایل بهار رخ می دهد.

گاهی اوقات از عکاسی هوایی به طور خاص برای مطالعات جنگل و درخت یا گیا‌ه استفاد‌ه می شود، در چنین مواردی باید فصل را انتخاب کرد تا نهال ها دید‌ه شوند. درختان با برگ پوشید‌ه شد‌ه اند. معمولا زمانی که زمین پوشیده از برف است.

یکی دیگر از عواملی که در برنامه ریزی پرواز از منظر فصلی باید در نظر گرفت، زاویه تابش خورشید، زاویه پرتوهای کم است. در عکاسی هوایی سایه های طولانی ایجاد می کند که جزئیات سایه دشواری را ایجاد می کند. به طور کلی زاویه حدود سی درجه زاویه قابل قبولی برای عکاسی است.

هدف از عکاسی یکی از عوامل تعیین کننده زمان عکاسی است.

به طور کلی کاربران عکاسی هوایی دو دسته هستند:

1) گروهی که نقشه های مختلفی را برای برنامه ریزی تهیه می کنند که شامل مهندسان فتوگرامتری، نقشه ها و … می شود.2) گروهی که از تصاویر برای تفسیر استفاده می کنند که شامل مفسرانی در زمینه های مختلف زمین شناسی، جنگل شناسی، زمین شناسی، شهرسازی و مانند آن می شود.

به طور کلی می توان گفت که تعریف زمان تصویربرداری با طبیعت، هدف نهایی، فیلم استفاده شده، نوع نقشه و همچنین روزهای آفتابی قابل عکاسی در فصل ارتباط کامل دارد. .

کاربردهای عکاسی هوایی در هشتگرد در مطالعات شهری:

برای تهیه نقشه های شهری و مطالعات شهری از کلیه اسناد، نقشه ها و به ویژه عکس های هوایی استفاده شود. زیرا عکس های هوایی تصویری کامل از تمامی عوارض قابل مشاهده شهر را نشان می دهد. یکی از ویژگی های عکاسی هوایی به ویژه در مقیاس بزرگ این است که می توان منظر شهری را بررسی کرد. همچنین با مطالعه عکس های هوایی قدیمی می توان به بررسی توسعه و تکامل تدریجی شهر پرداخت و یا به عبارتی اطلاعات دقیقی از گذشته شهر به دست آورد. به عنوان مثال، شالوده شهر، توسعه شهر و شبکه ارتباطی قدیمی را می توان از روی عکس های هوایی مشخص کرد. شالوده های اولیه شهر را می توان از تفاوت ساختمان ها و ساختار مناطق مختلف شناخت و همچنین مراحل مختلف توسعه شهر را با توجه به سبک ساختمان ها می توان دید.

بررسی:

بررسی عکس های هوایی می توان یک جاذبه در توسعه شهر از جمله نقش رودخانه و وضعیت جریان آب و همچنین نوع زمین، شکل جغرافیایی و شبکه طبیعی را بررسی کرد. اکنون پس از بررسی رابطه بین محیط طبیعی و مسکن، می توان چگونگی توسعه شهر را به طرق مختلف (مانند گسترش خطی اطراف جاد‌ه ها، گسترش پراکند‌ه و گسترش یکنواخت) در نظر گرفت. حال با مقایسه عکس های هوایی گرفته شد‌ه در زمان های مختلف می توان به این نتیجه رسید که رشد جمعیت در چه مرحله ای و در چه مرحله ای باعث انفجار شهر و گسترش آن می شود.

با مطالعه تصاویر هوایی می توان مناطق شهری را تفکیک کرد. به عنوان مثال می توان محدود‌ه های مسکونی را به طور دقیق ترسیم کرد. ویژگی های آنها را مشخص کرد، مانند ساختمان های مسکونی و منازل فردی فضاهای سبز و فضاهای بدون ساختمان را نیز می توان تفکیک کرد. مرز آنها را از سایر مناطق جدا کرد و با محاسبه مساحت این اراضی، درصد به دست می آید. برای این کار باید شکل ساختمان و وضعیت پراکندگی آن و در صورت شناخت نوع مصالح ساختمانی و نوع سقف در نظر گرفته شود. اطلاعات دیگری مانند تراکم ساختمان، ارتفاع و ارتفاع و مساحت زیربنا را می توان با دید استریوسکوپی تعیین کرد. گاهی اوقات تعداد طبقات یک ساختمان در تصویر کنار تصویر دید‌ه می شود.